Back Back Nieuws

Op ontdekkingsreis door Leiden tijdens relatiedag

26 mei 2010
Laat je als organisator van zakelijke evenementen verrassen door de unieke sfeer in Leiden tijdens de relatiedag op donderdag 17 juni. 'Tijdens deze ontdekkingsreis door Leiden zul je ervaren dat Leiden bijzonder is, een stad om te ontdekken, elke keer opnieuw,' aldus Leiden Marketing.

'Deze dag krijg je te zien dat Leiden verrassende en unieke locaties heeft voor zakelijke evenementen in alle soorten en maten. Daarnaast is de ligging van de stad zeer gunstig, midden in de Randstad en Schiphol is zeer dichtbij. Leiden is de stad van de persoonlijke aandacht, de interactie, de intimiteit en van de verrassing.'

Ad de Haan

Naast een aantal bijzondere locaties die worden bezocht, maakt ook een inspirerende spreker, Ad de Haan, deel uit van het programma. Deze creative director van LiveLAB maakt voor zijn succesvolle congres- en amusementsconcepten gebruik van vrijwel alle theaterdisciplines en de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht, geluid, video en animatie. De dag wordt afgesloten met een diner op een verrassende locatie.

Aanmelden
Wil je deze dag ook op ontdekkingsreis door Leiden? Meld je dan aan via Nadia@leidenmarketing.nl. Je krijgt dan een volledig programma toegestuurd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!