Op de valreep: Arjen Lemstra deelt primeurs EventSummitOp de valreep: Arjen Lemstra deelt primeurs EventSummit
Back Back Column

Op de valreep: Arjen Lemstra deelt primeurs EventSummit

09 februari 2018

Op 15 februari a.s. vindt de feestelijke 10de editie van EventSummit plaats in RAI Amsterdam. Naast een uitverkochte vloer met 525 exposanten, 5000 bezoekers, een uitverkocht Congres met 400 eventmanagers en een afsluitend feest, zijn er ook veel primeurs dit jaar. We lichten er graag vier uit: 360 graden livestream, Shake On, parkeren RAI en EventSummit wordt hybride.

Wereldprimeur, 360 graden livestream interview Duncan Stutterheim

15 februari om 12.50 uur kun je voor het eerst een 360 graden livestream volgen. Vanuit de FestivalStage tijdens EventSummit zenden we live het interview uit met Duncan Stutterheim (ID&T). In samenwerking met het bedrijf UC360 gaan we op geavanceerde wijze het interview streamen via YouTube.

Er wordt met nieuwe technieken gewerkt om het publiek en de doelgroep als kijker een nog intensievere VR ervaring mee te geven. Mede door de ontwikkelde VR Robot (genaamd 'ET') legt UC360 de werkelijke wereld vast in 360° videobeelden. Wat je om je heen ziet, ervaart ook het publiek! De kijker 'loopt' tijdens de VR360 video door de FestivalStage van EventSummit heen en kan via YouTube vragen stellen aan Duncan Stutterheim. Uniek!

Kom live naar EventSummit of kijk als primeur thuis mee met ET en ervaar letterlijk het moment alsof je er live bij bent! De link: https://www.youtube.com/watch?v=wSNUF06YwVo&feature=youtu.be

Primeur: echt contact maken met Shake On

Dit jaar geen ongemakkelijk gestaar naar borsten om de naam te zien. De dame van Randstad die een uitje organiseert voor haar zes collega's zal zich niet meer belaagd voelen door haar bedrijfsnaam op haar badge. Nee, iedereen krijgt een interactief polsbandje. Heel simpel, schud iemand de hand en je wisselt gegevens uit. Je ziet deze naam gelijk in je app of je ontvangt deze een dag later in je mail. Stuur net als Tinder een invite en bij acceptatie ontvang je beide alle gegevens om een kop koffie te gaan drinken! Shake On is een helder concept wat voor veel meer verbinding gaat zorgen.

Kun je live niet bij EventSummit zijn, dit jaar wel online

Dit jaar zijn we trots dat we EventSummit de hele dag gaan live streamen. Samen met ChangeMaking Media, Sander Schoon producties, Events.nl en LiveOnlineEvents, gaan we online verslag doen van het grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche. Kijk via Facebook, het Instant Magazine of YouTube mee bij het Congres, op de beursvloer en bij de verschillende seminars. In de middag gaat onze razende reporter Gerdie de beursvloer over voor diepgaande interviews met aanwezige exposanten en bezoekers.

Ben je wel aanwezig en wil je meer hiervan weten, kom dan naar het persplein gelegen naast het middenplein. De bedrijven staan je graag te woord. En wie weet word je geïnterviewd door de journalisten van Events.nl op standnummer A104.

Parkeren nu per uur bij RAI

En dan nog de nieuwste primeur. Je kunt tijdens EventSummit in de garage van de RAI voor het eerst per uur betalen. I.p.v. de 18 euro, ongeacht de tijdsduur, kun je nu bij een kort bezoek 4 euro per uur betalen. Hoera, scheelt toch. Voor onze beurs niet van toepassing, want iedere doorgewinterde eventprofessional komt enkele uren naar EventSummit.

Door > Arjen Lemstra, EventSummit

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!