Back Back Nieuws

Oosterse pracht en praal tijdens laatste Pasar van het seizoen

01 november 2014
Pasar Malam Rijswijk vindt plaats op 8 en 9 november in De Broodfabriek in Rijswijk. Liefhebbers van de Oosterse cultuur kunnen zich hier een dag vermaken door te genieten van muziek, diverse dansshows, ruim 100 verkoopkramen en diverse restaurants.

Podiumprogramma 
Entertainment staat bij Pasar Malam Rijswijk hoog in het vaandel. Op zaterdag betreedt de band CHARD het podium met o.a. Oldies, Evergreens, rock ’n Roll, soul, cumbia en potjo. Dansgroep Hawaiian Fantasy brengt diverse dansen van Hawaii, Tahiti, Marquises en Nieuw Zeeland (Maori) en zangeres Endang Setyawati zingt nummers variërend van klassieke keroncong, mooie ballads tot popmuziek. Muzikant Olaf Tarenskeen verzorgt die dag een instrumentaal optreden.

Op zondag betreedt dansgroep Bali Dance Art het podium met o.a. Balinese en Javaanse dansen. De band The Poetiray Brothers speelt nummers in eigen stijl: country, soul en Indo-Rock in het Engels, Nederlands en Indonesisch. Verder brengt solo zanger Ben Heart overwegend 60-jarenmuziek zoals Indo-Rock en Evergreens, maar ook Lagu-Lagu songs. Ook de band Joko Kolot is van de partij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!