Back Back Nieuws

Oostenrijks winterseizoen start in Den Haag

05 november 2009
Het Haagse Spuiplein wordt dit weekend (7 en 8 november) met 30 ton echte sneeuw omgetoverd tot een winters huttendorp, waar bezoekers kunnen genieten van Oostenrijkse 'gemütlichkeit' en vele activiteiten. Op het evenement SnowCity van het Oostenrijks Toeristenburo komen verder vele Nederlandse partners de bezoekers verrassen met hun winteraanbiedingen.

 

30.000 ton sneeuw
Het Oostenrijks Toeristenburo zorgt er voor dat 30 ton échte sneeuw naar Den Haag wordt vervoerd om SnowCity als het startevenement voor het winterseizoen 2009/.2010 geheel in stijl te kunnen beleven.

 

Wintersfeer
'Samen met Oostenrijkse en Nederlandse partners willen wij met deze actie de echte en authentieke wintersfeer van Oostenrijk naar Den Haag brengen', aldus directeur Alfred Cossmann van het Oostenrijks Toeristenburo in Nederland. Vrij Uit, de Nederlandse marktleider op het gebied van wintersportvakanties, is hoofdsponsor van het evenement.

Gratis
Bezoekers kunnen op zaterdag 7 en zondag 8 november van 10.00 tot 18.00 uur genieten van de Oostenrijkse winter. De entree is gratis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!