Back Back Achter de schermen

Ook wij staan op de Artiesten en EvenementenBeurs AEB

11 december 2006

High Profile staat net als voorgaande jaren ook dit jaar, of volgend jaar, of volgende maand dus eigenlijk al, op de Internationale Artiesten- en EvenementenBeurs AEB. Van zondag de 14de tot en met dinsdag de 16de is het weer raak in Beursgebouw Eindhoven. Tja, iedereen kent deze beurs intussen wel, wat valt er nog over te vertellen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Ronnie Witjes van High Profile is ook weer (als altijd) van de partij. Hier met Barbara Breuer van BB Queens. Op de achtergrond Bastiaan Hennis.

Hé, een persbericht.

De Artiesten- en Evenementenbeurs (AEB) leeft! Nu nog meer spectaculaire optredens: naast presentaties vanuit de stands en de Podiumzaal ook een authentiek straattheater!

14, 15 en 16 januari 2007 is de 19de editie van deze beurs in Beursgebouw Eindhoven, dan staat de hal weer volledig gevuld met een veelzijdigheid van afnemers en aanbieders van entertainment.

De AEB is een unieke gelegenheid waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot muziek en zang etc.

De AEB is dé vakbeurs voor professionals op het gebied van artiesten, organisaties, diverse bureaus, toeleveranciers en andere betrokkenen binnen de entertainment- en evenementenbranche.

De AEB staat erom bekend dat men zich persoonlijk kan laten adviseren en alvast een stukje kan "proeven" van de sfeer die men kan verwachten. Naast presentaties vanuit de sfeervolle stands kan men ook in de podiumzaal en vanuit een authentiek straattheater live-optredens bijwonen. Het geboden entertainment varieert per dag en is zeer uiteenlopend. Dit programma is bovendien opgenomen in de beurscatalogus die bezoekers bij binnenkomst gratis ontvangen en die tevens informatie over de aanwezige deelnemers bevat.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Vele deelnemers hebben reeds aangekondigd met nieuwe producties/primeurs naar de beurs te komen. Helaas worden deze primeurs meestal pas op de beurs bekend gemaakt en valt er dus nog niet heel veel te verklappen, kom daarom zelf de veelzijdigheid aan entertainment bewonderen.

Noemenswaardig is dat er dit jaar verrassende oud deelnemers zichzelf weer zullen gaan presenteren op deze unieke vakbeurs. Ludére Impresariaat zorgt voor enkele grote internationale namen welke ten tonele zullen verschijnen binnen het straattheater.
Ook zullen bekende straattheater groepen en artiesten als: Totaal theater, Straat, Shalton Theater en Tukkers Connexion / Roy Tukkers Vormgeving  hun talenten bundelen in een straat om de sfeer van het straattheater nog meer weer te geven op de AEB beursvloer. Verschillende bedrijven zullen hun producten groots onder de aandacht brengen met aandachttrekkende elementen.
Extra aandacht is dit jaar gericht op het straattheater en optredens van grote artiesten via verschillende evenementen- en organisatiebureaus.

Kom en overtuig uzelf; maak kennis met het uitgebreide aanbod in een uiterst sfeervolle ambiance.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!