Ook Marco Deusing gaat lokaalOok Marco Deusing gaat lokaal
Back Back Nieuws

Ook Marco Deusing gaat lokaal

06 september 2017

Catering Lokaal groeit snel. En dat is niet zo gek als je een creatieve cateraar bent met een boodschap, een duidelijk verhaal. Met de komst van Marco Deusing als commercieel directeur is het bedrijf nóg beter voorbereid voor die sterke expansie. Catering Lokaal is dan ook tegelijkertijd blij en trots op het binnenhalen van deze topper in de branche.

Marco Deusing is namelijk bepaald geen onbekende in de branche en heeft, naast een hoop operationele kennis uit zijn verleden, de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgedaan op het commerciële vlak. Zijn credo’s 'Samen delen heeft de toekomst' en 'Elkaar gunnen is Het Nieuwe (net)Werken!' sluiten naadloos aan bij de filosofie van Catering Lokaal. Daarmee is Marco onbetwist de juiste man op de juiste plek.

Behoefte aan 'lokaal'
Sinds het bedrijf 5 jaar geleden werd opgericht heeft Catering Lokaal als relatief jong bedrijf een enorme groei doorgemaakt. 'Omdat wij zien dat ons concept een breed publiek aanspreekt en omdat Nederland echt behoefte heeft aan ''lokaal'', is de versterking van ons team niet meer dan een logische stap', aldus Brian Schoonderbeek van Catering Lokaal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!