Back Back Nieuws

Ook jij kunt creatief denken tijdens MPI Event

09 januari 2015
Het MPI Event vindt vrijdag 6 februari aanstaande plaats; ‘Ook jij kunt creatief denken’.
Dit MPI event wordt georganiseerd in samenwerking met sprekersbureau Assemblee die het mogelijk maakt om een van de top 5 spreker van 2013 Karl Raats aan het werk te zien. Het event zal plaats vinden in MindCenter Evenementenlocatie in Vianen.

Mee naar de bron
Op deze dag neemt Karl de deelnemers mee op een inspirerende tocht naar de bron van die ideeën die het verschil maken: handzaam, verhelderend en met een flinke dosis humor of zoals een bekende quote luidt van Karl; 'Een struisvogel in z’n kont knijpen en koppen uit het zand halen'.

Creativiteit
Deze prikkelende dag staat in het teken van het vrij maken van de creativiteit van de deelnemers. De behoefte aan deze creativiteit neemt toe. Dit kan zijn om lastige economische tijden te overleven, beter te zijn dan de concurrent of omdat het nu eenmaal kicken is om een fantastisch concept, idee of event te bedenken met een team.

De onuitputtelijke en duurzame bron van creativiteit zit pal tussen onze oren. Maar hoe boor je die bron aan? Hoe haal je creativiteit aan de oppervlakte met zoveel mogelijk doorleefde betrokkenheid van je medewerkers, je partners, je klanten, en dat met resultaat?

Passende locatie
Het MindCenter Evenementlocatie in Vianen is een passende locatie. Het pand is ooit ontworpen als schoenen-showroom-centrum waardoor de ruimtes speels en net even anders zijn. De inspirerend gebouwde 'winkels' om het bijzondere ontmoetingsplein worden nu gebruikt voor break-out sessies bij zakelijke bijeenkomsten, trainingen en workshops. De ontwerpstudio’s en magazijnen zijn omgetoverd tot zalen met 'Mind' inspirerende eigenschappen en is daarmee de ideale setting om de creativiteit alle ruimte te geven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!