Back Back Nieuws

Ook Flint in de prijzen bij Meeting Awards

16 april 2015
Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort is derde geworden in de landelijke race naar Beste Congreslocatie van het jaar 2014. Op maandag 13 april was de uitreiking, directeur van de Flint, Harold Warmelink, is trots op het door zijn team behaalde resultaat. Eerder in de race werd de Flint al uitgeroepen tot winnaar van regio Midden. De nominatiecampagne Beste Congreslocatie van het Jaar werd georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS, een uitgave van BMG Business B.V.

De award toekenning is voor 50% bepaald door het aantal stemmen, voor 25% door de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en voor 25% door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt begeeft. Er zijn verschillende criteria waarop de locaties beoordeeld worden: ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Juiste moment voor de Flint
De prijs komt voor de Flint op het juiste moment. Vorig jaar zomer heeft het theater een totale metamorfose ondergaan. Met een geheel vernieuwd interieur, extra subruimtes en een eigentijds restaurant biedt de Flint de juiste uitstraling voor elke zakelijke bijeenkomst. 
'Prachtig dat we zo kort na de verbouwing al deze hoge waardering krijgen van onze gasten.' zegt Warmelink. De Flint is klaar voor toekomstige evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!