Back Back Nieuws

Ook dit jaar weer feest op de grasmat van de Kuip

25 april 2015
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren kon het niet uitblijven: ook in 2015 worden de feesten Cinéma in De Kuip en Mysterious Festival in De Kuip gehouden. Op vrijdag 5 juni (Cinéma in De Kuip) en zaterdag 6 juni (Mysterious Festival) verandert het heilige gras van De Kuip weer in een grote dansvloer.

Cinéma in De Kuip
Cinéma in De Kuip begint inmiddels een traditie te worden. Het dancefeest, georganiseerd door Stadion Feijenoord en Club Cinéma, wordt in 2015 voor de vierde keer gehouden. Ook dit jaar betreden de gasten het veld via de alom geprezen spelerstunnel, waarna tussen 17.00 en 23.00 uur het feest op het veld van De Kuip losbarst. De line-up is als vanouds van hoge kwaliteit: denk aan Hardsoul, Shermanology, Stefan Vilijn, Bougenvilla en Leroy Styles. De complete line up vind je op cinemaindekuip.nl. Hier zijn ook de kaarten à € 15,- te verkrijgen.

Dit jaar zijn er wederom speciale VIP-tafels verkrijgbaar. Vanaf je eigen tafel op het VIP-deck heb je het beste uitzicht op het dance-event. Wil je meer informatie over deze VIP-tafels of wil je er direct één reserveren voor het te laat is? Stuur dan een mail naar evenementen@dekuip.nl
 
Bekijk hier de officiële Aftermovie van 2014.

Mysterious Festival
Na het succes van de voorgaande edities was het voor organisator Third Floor Events snel duidelijk: ook in 2015 moet er een editie komen in De Kuip. Zaterdag 6 juni is het zover en strijken er in verschillende area’s in en rondom De Kuip weer steengoede artiesten neer. Nieuw dit jaar is een extra Deep House/Future House Area. Ook kunnen er VIP kaarten besteld worden die recht geven op een plekje op het VIP/Artist deck waar je de beste dansspot van De Kuip te pakken hebt, je de artiesten kunt ontmoeten en onbeperkt kunt eten en drinken.

Tussen 12.00 en 23.00 uur wordt er gefeest in vier verschillende area’s op en rondom het veld. In de vier area’s hoor je Electronic Dance, Future/Deep House, Urban/Eclectic House en Latin House van topartiesten die door Mysterious-frontman Marc MacRowland met zorg zijn geselecteerd. Denk aan namen als Quintino, Benny Rodriques, Jasper Clash en Bougenvilla. Voor de gehele line up en kaarten à € 27,50 kun je kijken op mysterious-event.com/outdoor

Bekijk hier de officiële Aftermovie van de eerste editie van Mysterious Outdoor Stadium Project. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!