Back Back Nieuws

Ook DECOoh! houdt verkiezingen: elke maand brengen 30.000 professionals hun stem uit

29 juni 2010
In de aanloop naar de najaarseditie van DECOoh! pakt Brussels Fairs & Exhibitions uit met een gloednieuwe poll, de DECOoh! Connoisseurs. Elke maand worden ruim 30.000 beroepsmensen actief in interieurdecoratie, bloemsierkunst en giftware, uitgenodigd hun oordeel te vellen over een reeks nieuwe producten. De resultaten van elke DECOoh! Connoisseurs worden gepubliceerd op de website decooh.eu.

Een sterk signaal uit de markt
'Importeurs, groothandelaars en winkeliers van interieur-, decoratie- en woonartikelen staan elke dag opnieuw voor moeilijke keuzes. Hoe vind ik in het massieve aanbod dé producten die in de smaak zullen vallen bij de koper? Welke artikelen hebben een groot marktpotentieel en welke niet? DECOoh!, de verrassende vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie, maakt het antwoord op die vragen wat makkelijker,' zo vertelt de organisatie. 

Aandacht in DECOoh!
Via DECOoh! Connoisseurs worden maandelijks een reeks artikelen uit diverse segmenten van het beursaanbod aan het oordeel van kenners onderworpen. De laureaten in elke categorie krijgen bijzondere aandacht tijdens de eerstvolgende editie van DECOoh!.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!