Back Back Nieuws

Ook De Kromhouthal kijkt terug op een succesvol SAIL 2015

03 september 2015
SAIL Amsterdam 2015 vond van 19 t/m 23 augustus plaats op en rond het Amsterdamse IJ. Ook voor De Kromhouthal was dit nautische evenement een enorm succes.

Het Kromhouthal team vertelt: 'De unieke samenwerking tussen De Kromhouthal, cateraar DeBorrelFabriek en techniekpartij SMILE Licht en Geluid, heeft tijdens SAIL gezorgd voor waanzinnige evenementen. Speciaal voor SAIL is er een fantastische setting gecreëerd waar bijna 4.000 zakelijke gasten in zijn ontvangen.'

Tijdens SAIL heeft De Kromhouthal tevens haar nieuwe terras geopend aan het IJ. 'De industriële en eigen uitstraling van de hal in combinatie met het prachtige gestrekte uitzicht over het IJ zorgde voor veel bezoekers voor een onvergetelijke SAIL-ervaring', aldus de locatie. 

Kromhout: Beleef de Historie
De fabriekshal, waar arbeiders vanaf 1908 de productie van scheepsmotoren verrichtten, werd omgetoverd tot een plek waarin het oude scheepvaart-thema helemaal terugkwam. In de locatie stonden oude scheepsmotoren die in de oude Kromhout fabriek gemaakt waren. Daarnaast was er ook een groot schip en waren twee opduwertjes met draaiende Kromhout motoren te bezichtigingen. Ook stond er een grote truck van Kromhout.

Fotocredits: Igor Roelofsen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!