Back Back Nieuws

Ook congres tijdens beurs Festivak

26 november 2009
Op 20 en 21 januari kan de branche kennis nemen van de ontwikkelingen op het gebied van festivals en publieksevenementen tijdens de beurs Festivak. Naast de beurs is er een congres waarvoor men zich vanaf heden kan inschrijven. Het congres staat voor een deel in het teken van de economische ontwikkelingen op dit moment. Wat hangt ons boven het hoofd of valt het allemaal wel mee. Wat zijn de bedreigingen en wat zijn de kansen.

 

Een aantal deskundigen uit de branche laten hun licht schijnen op risico’s en kansen. Daarnaast komen de nieuwste ontwikkelingen aan de orde. Namen? Gerben Baaij (Dordrecht Marketing), Wiebe Uithof (Evenementenmanager Arnhem), Roland Verbiest (Doen Evenementen), Heleen Hulshof (Rotterdam Festivals), Lex Kruyver (Respons/DNA), Joost ter Waarbeek (JTW Consultants), Willem Westermann (VVEM), Marcel Kok (DB Control) en Colm Croffy (Ierland brancheorganisatie) zijn aanwezig. 

 

LinkedInnen!

Je kunt kiezen voor een dagdeel inplaats van voor het gehele programma. Kortom. Op 20 januari evenementenkennis hamsteren op de manier zoals je zelf wilt. Voor leden van LinkedIn is er de mogelijkheid om ter plekke hun netwerk aan te vullen. De laptops staan klaar zodat je oude en nieuwe relaties gelijk kunt linken.

Tip: vergeet je  wachtwoord niet.

 

Dit congres wordt georganiseerd door JTW Consultants i.s.m. OGZ.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!