Back Back Nieuws

Ontspannen vergaderen bij Wellbizniz

10 juni 2009
Bij Wellbizniz in het Brabantse Bladel treft men, voor meetings tot 12 personen, een nieuw vergaderconcept. De combinatie van een sfeervolle, luxe vergaderaccommodatie met wellness voorzieningen, waarbij vergaderen in volledige privacy en totale ontspanning het uitgangspunt is. "Het is heel eenvoudig en natuurlijk, maar toch nog niet in Nederland in de zakelijke markt neergezet. De mens krijgt van nature de beste ideeën tijdens momenten van ontspanning. Als je bij een meeting ervan verzekerd wilt zijn dat de juiste beslissingen genomen worden, of de creatiefste initiatieven bedacht worden, is het dus eigenlijk logisch dat je eerst stress en werkdruk van je afschudt", aldus de initiatiefnemers, de familie Schoofs.

 

Een dagarrangement begint bij de pijller van het concept: éérst ontspannen, dan vergaderen. Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een badjas, slippers en handdoeken. De wellness-ruimte zorgt door de klimatologische atmosfeer direct voor een rustig gevoel. Naast de vaste faciliteiten is er mogelijkheid tot (stoel)massage. Vanzelfsprekend worden lunch en diner op niveau verzorgd. De bizniz lounge beschikt over een riante vergadertafel met comfortabele stoelen, LCD-scherm met embedded system, en stijlvolle Chesterfield banken voor de informelere momenten.

 

 

Wellbizniz is ingericht op zakelijke bijeenkomsten tot 12 deelnemers, waarbij badkleding is toegestaan. Badkleding? Ja, inderdaad. De 'pakken' worden overboord gegooid, hetgeen na de aanvankelijke schroom leidt tot vervaging van de gebruikelijke hiërarchie. Voor sommigen een drempel die genomen moet worden, maar wel een effectief middel om gelijkheid tussen de sparringpartners te krijgen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!