Ontmoet de beste werkgevers van Nederland Ontmoet de beste werkgevers van Nederland
Back Back Nieuws

Ontmoet de beste werkgevers van Nederland

20 juni 2024

Goed werkgeverschap verdient erkenning. En goed werkgeverschap verdient het om gevierd te worden! Daarom reikt Great Place To Work® dit jaar voor de 22e keer de Best Workplaces Awards uit aan de beste werkgevers van Nederland. Dat gebeurt op donderdag 27 juni tijdens een feestelijk awardfestival in het NDSM Theater in Amsterdam. Op de lijst van Best Workplaces staan onder andere HelloFresh, Hilton, Specsavers, Alzheimer Nederland, Univé Services, DHL Express en DEPT®.

Al meer dan 30 jaar meet Great Place To Work vertrouwen in organisaties: het fundament van organisatiesucces. De eerste stap naar het zijn van een Best Workplace is certificering. Hiervoor is een score van 70% of hoger op de Trust Index™ nodig. De Trust Index is ons medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier meet in organisaties. Dit jaar deden 407 organisaties mee aan de Trust Index. De lijst van Best Workplaces bestaat uit 40 organisaties, verdeeld over 4 categorieën: Small, Medium, Mid Large en Large. De ranking wordt bepaald op basis van de Great Place To Work For All-formule en wordt op donderdag 27 juni bekend gemaakt

Data en cijfers ter onderbouwing

Great Place To Work begrijpt als geen ander wat een organisatie transformeert tot een fantastische werkplek: een hoge mate van vertrouwen. Al meer dan 30 jaar zijn ze dé autoriteit op het gebied van goed werkgeverschap en organisatiecultuur, ondersteund door diepgaande data en een gevalideerde vragenlijst. Sinds 2002 zetten ze de toon in Nederland en in 2024 hebben ze meer dan 400 organisaties onderzocht. Jaarlijks helpen ze meer dan 18.000 bedrijven in 170 landen op weg naar een cultuur van vertrouwen. Hun jarenlange ervaring en voortdurende dataverzameling maakt hen dé expert in het creëren van werkplekken waar vertrouwen de basis vormt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!