Ontdekkingsdag Landgoed Duin & Kruidberg Ontdekkingsdag Landgoed Duin & Kruidberg
Back Back Nieuws

Ontdekkingsdag Landgoed Duin & Kruidberg

20 juli 2022

Laat jij je graag verrassen? Het veelzijdige IJmuiden introduceert een ontdekkingsdag voor potentiële boekers. IJmuiden.nl Meeting & Adventure is een samenwerkingsverband tussen verschillende locaties in IJmuiden en omstreken. Het organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen, events of teamdagen in combinatie met activiteiten voor groepen tot 1000 personen is waar het platform zich voor inzet.

Landgoed Duin & Kruidberg is trotse partner van dit platform en mag nieuwe klanten uitnodigen. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met het veelzijdige IJmuiden namens Landgoed Duin & Kruidberg? Stuur jouw contactgegevens op.

Over Landgoed Duin & Kruidberg

Dé buitenplaats van Amsterdam, stad, strand, natuur en zee, alles is vlakbij. Het voormalig grootste woonhuis van Nederland is gevestigd in Santpoort-Noord. Het Landgoed beschikt over 75 hotelkamers, een culinair restaurant op de begane grond van het Landhuis, een Conferentiecentrum, verschillende stijlzalen, Koetshuis Nova Zembla, het Souterrain & de Loungebar. In de aangrenzende vleugel bevindt zich Spa & Wellness ’t Princenbosch. Sinds 2019 is het Landgoed eigendom van Hoscom. Hoscom ontwikkelt en exploiteert aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Hotels met ieder een eigen identiteit en thematiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!