Ontdek Woerden in één dag met de LocatietourOntdek Woerden in één dag met de Locatietour
Back Back Nieuws

Ontdek Woerden in één dag met de Locatietour

26 september 2019

De Locatietour gaat op 7 oktober 2019 naar Woerden. Meeting- en eventplanners kunnen gratis mee op de e-chopper en bezoeken verschillende locaties in de binnenstad, industrieterrein en buitengebied.

Jouw volgende event in Woerden?

Als je een locatie zoekt voor je vergadering, congres, training of event in het midden van het land, dan zit Woerden misschien nog niet direct op je netvlies. 'Daar willen we met de Locatietour op 7 oktober verandering in brengen', aldus Anouk de Clercq van ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Woerden heeft alles wat praktisch van belang is voor veel zakelijke bijeenkomsten. Veel locaties liggen op loopafstand van het treinstation Woerden en ook met de auto is Woerden goed bereikbaar. Omdat Woerden nabij de uitvalswegen ligt, ben je snel op de plaats van bestemming.

Verrassend veelzijdig

De locaties die we 7 oktober 2019 bezoeken zijn verrassend veelzijdig. Van een middeleeuws kasteel, stadshotel, vergaderhuis en klooster in de binnenstad, tot inspiratie en creativiteit in gerestylde kantoorpanden op het onontdekte industrieterrein. Na de lunch pakken we de e-chopper voor een groene tour door de weilanden naar het buitengebied.

E-chopper hip & duurzaam

Op de e-chopper zit je gemakkelijk en ontspannen achter het stuur, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. ‘En dus past dit vervoermiddel prima bij het Groene Hart, dat in dit geval een dubbele betekenis heeft’, zo zegt duurzame Woerdense ondernemer Gert-Jan Stok.

Ontmoet Woerden

Het initiatief om de Locatietour naar Woerden te halen komt van het ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Zij benaderden Linda Kerkhoven van Linda op Locatie, die dit concept bedacht. Er zijn al verschillende locatietours door haar in de regio Utrecht georganiseerd, maar nog nooit in Woerden. We zijn er enorm trots op dat we samen met de deelnemende locatiepartners dit hebben kunnen organiseren. De locaties zijn zo verschillend dat ze geen directe concurrenten zijn, maar vooral elkaar willen helpen. Op het moment dat er een aanvraag komt bij een locatie en die is bijvoorbeeld al volgeboekt, dan verwijzen ze door naar het collectief zodat het event toch in Woerden kan plaatsvinden.

Aanmelden

De Locatietour op maandag 7 oktober 2019 is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Bekijk het programma op de eventwebsite en registreer online. Sneak preview

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!