Ontdek verrassend & veelzijdig Venlo op 28 juniOntdek verrassend & veelzijdig Venlo op 28 juni
Back Back Nieuws

Ontdek verrassend & veelzijdig Venlo op 28 juni

13 mei 2022

Het Venlo Convention Bureau organiseert op dinsdag 28 juni een ontdekkingstocht door de compacte en historische binnenstad van Venlo langs 7 evenementenlocaties en hotels. Meeting- en eventplanners zijn van harte uitgenodigd om gratis aan deze locatietour deel te nemen en verrassend en veelzijdig Venlo te ervaren!

In de tien jaar na de Floriade van 2012 heeft de regio Venlo zich verder doorontwikkeld tot een aantrekkelijke regio voor zowel toeristen als de zakelijke bezoeker. Bezoekers geven aan positief verrast te zijn over deze veelzijdige, gastvrije en bourgondische streek. De vele eigentijdse locaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De variatie is groot: modern of historisch, groots of intiem, gelegen in de historische kernen of juist in het natuurrijke buitengebied.

Goed bereikbaar

Venlo is goed bereikbaar via de autosnelweg en openbaar vervoer en ligt centraal in het midden van de steden Nijmegen – Eindhoven – Maastricht – Düsseldorf. De grensligging maakt het de ideale locatie voor een internationaal georiënteerde bijeenkomst of congres. Zeker als het agri & food, logistiek, maakindustrie of toerisme betreft, het economisch DNA van de regio, en gezondheid en duurzaamheid een rol spelen bij de locatiekeuze.

Kennis maken met stad

Het Venlo Convention Bureau is recent gestart en kijkt er dan ook naar uit om samen met de locatiepartners de deelnemers van deze locatietour kennis te laten maken met een stad en regio die je gezien en beleefd moet hebben! Het programma duurt van circa 10.00 tot 16.00 uur en is inclusief een lunch. Gratis aanmelden kan via de website www.venloconventionbureau.nl of stuur een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!