Ontdek de picknick hotspots van Fort AltenaOntdek de picknick hotspots van Fort Altena
Back Back Nieuws

Ontdek de picknick hotspots van Fort Altena

27 augustus 2018

Een stralend zonnetje, uitzicht over het onvolprezen Brabants landschap, goed gezelschap en een picknickkist vol verse producten. Strijk gedurende deze fijne zomermaanden neer bij Fort Altena te Werkendam, in de uitgestrekte velden of op het oergezellige terras en beleef de definitie van een waardevolle picknick. 

Maatwerk Picknick 

Naast dagjesmensen en toeristen, die in een ontspannen ambiance genieten van een eersteklas picknick, weten ook steeds meer teams van bedrijven en instellingen de weg naar de picknick hotspots van Fort Altena te vinden. Voor iedere gelegenheid en moment van de dag heeft de gastvrije crew een smakelijk antwoord. Zo is voorhanden de Lunchbox, de Borrelbox en de alcoholvrije Borrelbox voor diegenen die nog een stukje snelweg voor de boeg hebben. Ook wordt er speciaal rekening gehouden met eventuele kinderen. 

Uitstekende ligging 

Wie op de A27 afslag 23 richting Werkendam neemt rijdt vrijwel direct het ‘groene geluk’ in. Fort Altena biedt een weelde aan groen en natuur en bij de poort staan de picknickboxen klaar boordevol gezonde, verse en smakelijke ingrediënten. Alles vervaardigt door lokale ondernemers welke zij hun lokale helden noemen. Gasten mogen tussen de vestingdijken zelf hun hotspot opzoeken en bepalen waar ze neerstrijken om te genieten van vers gebakken broodjes, vers geplukt fruit, vers geperste sappen en een goede wijn. 

Zakelijke onderwerpen aan de kaak te stellen of een teamvergadering houden? Voor een constructieve creatieve sessie staat de flipover zó naast het picknickkleed. 

Drie stimulerende elementen 

De combinatie van elementen als inspirerende locatie, frisse lucht en rustgevende stilte bevordert een snelle besluitvorming en werkt creatieve ideeën in de hand. Daarnaast spreek je in een vernieuwende setting ook een ander gedeelte van de medewerker aan, dat kan alleen maar tot verrassende resultaten leiden! 

Fort Altena biedt naast groene velden een grote plenaire zaal. Op het terrein zijn tevens 15 subruimtes en gewelven aanwezig voor subsessies. Rondom de picknicklunch kan hiervan volop gebruik gemaakt worden. Aan het einde van de dag is het goed toeven en resumeren rond de Smoker BBQ met een verfrissende mojito.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!