Ontdek de mooiste locaties van het GooiOntdek de mooiste locaties van het Gooi
Back Back Nieuws

Ontdek de mooiste locaties van het Gooi

29 september 2021

Dit najaar, op woensdag 27 oktober, organiseert Gooi Meetings voor het eerst een locatietour. Tijdens deze gratis toegankelijke tour werpen eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers een blik achter de schermen bij de 11 mooiste venues in het Gooi. Van off-grid vergaderen op een onbewoond eiland, brainstormen op de museumvloer tot (zakelijk) borrelen op een eigen rooftop terras.

Divers programma

Gedurende de dag ontdekken deelnemers 5 (door hen gekozen) unieke venues in het Gooi. Alle 11 locaties inspireren met een eigen programma. Zo verzorgt Grote Kerk Naarden bijvoorbeeld een muzikaal intermezzo, neemt Studio 21 je mee in the Magic Circle, verrast Gooiland met een Bites en Babbels Tour en geeft Muziekcentrum van de Omroep een luistercursus in de oudste radiostudio van Nederland. De dag wordt afgesloten met een vaartocht naar Forteiland Pampus voor een gezellige (netwerk)borrel.

De locatietour is een volledig verzorgde dag, exclusief vervoer, en gratis toegankelijk voor eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers uit Nederland. Informatie en aanmelden: gooimeetings.nl

Gooi Meetings

Gooi Meetings is een samenwerking tussen eventlocaties uit het Gooi, powered by Hilversum Marketing. Met elkaar willen zij bedrijven, ondernemers en professionals inspireren om voor unieke zakelijk events, groot en klein, naar het Gooi te komen. Want het Gooi heeft zoveel te bieden: inspirerende locaties, creatieve bedrijvigheid, het is betaalbaar en centraal gelegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!