Online Event Creatie ontzorgtOnline Event Creatie ontzorgt
Back Back Nieuws

Online Event Creatie ontzorgt

23 juni 2020

Online Event Creatie speelt in op de groeiende wens van bedrijven om live-events om te buigen naar hybride of online events. De ontwikkelingen op het gebied van online events volgen elkaar in sneltreinvaart op. Online Event Creatie is het eerste fullservicebureau op het gebied van hybride en online events. Juist voor hybride en online events is een (online) eventmanager nodig, die volledig ontzorgt.

Onderzoeksbureau Gartner voorspelde eind 2019 al dat in 2024 het aandeel van online in zakelijke events zou groeien van 40% naar 75%. De impact van Covid-19 versnelt die trend.

Veel vragen bij organisatie van online events

Deze snelle groei van het aantal hybride of online events zorgt bij bedrijven, locaties en organisatoren van events voor veel vragen en hoofdbrekens. Zij zoeken kennis en de juiste ondersteuning om een succesvol event te organiseren dat alle deelnemers een perfecte totaalbeleving biedt. De organisatie van een hybride of online event kent een aantal overeenkomsten met live events, maar vraagt wel degelijk om een andere aanpak. Om een professionele digitale eventexperience te creëren is het belangrijk om op een andere manier naar de inhoud en organisatie te kijken. Fullservicebureau Online Event Creatie biedt full service online eventmanagers én een uitgekiend eigen online eventplatform.

Over Online Event Creatie

Online Event Creatie speelt in op de diverse vragen uit de markt en biedt daarom verschillende diensten, zoals: advies, complete organisatie van een online/hybride event, organisatie van een (eenvoudig) streaming event, online teambuilding-activiteiten, een flexibele studio, contentcreatie en een online event platform. Binnen Online Event Creatie hebben Corine Berkel (Mood Concepts) en Yvon Verwoerd (Novytijd) de handen ineengeslagen. Naast hun jarenlange ervaring op het gebied van live events hebben zij zich de afgelopen maanden juist toegelegd en ontwikkeld op het gebied van hybride en online events. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!