Onemeeting.com is ISO 27001 gecertificeerdOnemeeting.com is ISO 27001 gecertificeerd
Back Back Nieuws

Onemeeting.com is ISO 27001 gecertificeerd

02 juni 2021

Per 1 juni 2021 is Onemeeting.com – Home of Meetings officieel ISO 27001 gecertificeerd. Een geslaagde audit die uitgevoerd is door Kiwa, heeft aangetoond dat de intermediair voldoet aan alle punten van de norm voor informatiebeveiligingseisen. Tijdens de coronacrisis heeft Onemeeting.com geïnvesteerd in de informatiebeveiliging om aan klanten, locaties en partners te laten zien dat ze een betrouwbare en veilig partner is.

Wat betekent ISO 27001 voor klanten, locaties en partners?

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van Onemeeting.com, voor het ontzorgen van boeking tot betaling voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, overnachtingen en congressen.Voor de Chief Technology Officer van Onemeeting.com Jose del Olmo is dit een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf om te kunnen laten zien dat zij op een verantwoordelijke manier omgaat met informatiebeveiliging.

Klaar voor de heropening van de branche en verdere groei

Afgelopen periode was (vanwege de coronacrisis) een bewogen jaar voor Onemeeting.com. Fysiek bijeenkomen mocht niet meer en veel locaties waren tijdelijk gesloten. Hierdoor kwam er tijd vrij om extra focus te leggen op de informatiebeveiliging. Om zo niet alleen de warmste intermediair te zijn binnen de markt, maar ook de veiligste. Het behalen van deze certificering is voor Onemeeting.com dé ultieme kroon op het werk en de bevestiging dat de processen rondom de dienstverlening ook daadwerkelijk goed zijn georganiseerd. Met dit resultaat is Onemeeting.com erg tevreden en klaar voor verdere groei. Nu de zakelijke markt per 5 juni a.s. weer open mag, kijken zij er naar uit om klanten en partners weer te bedienen met de dienstverlening van Onemeeting.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!