The Onemeeting Company is opnieuw 'Great Place to Work' The Onemeeting Company is opnieuw 'Great Place to Work'
Back Back Nieuws

The Onemeeting Company is opnieuw 'Great Place to Work'

30 maart 2022

The Onemeeting Company is opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ medewerkersonderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van 91% wederom het predicaat van goed werkgeverschap behaald. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Luc van Bussel, CEO van The Onemeeting Company: 'Alleen warmte verbindt, kou nooit. Dat is de essentie van ons bijzondere cultuurprogramma. In deze coole, digitale tijden geloven we in de kracht van ‘zachte vaardigheden’. Hard werken staat bij ons synoniem voor hart werken. We geloven dat alles draait om mensen en de menselijke verbinding. One of a Kindest is onze ‘cultuurkachel’ waarmee we ons familiebedrijf blijven opwarmen en onze medewerkers zich als een vis in het water laten voelen. Dat verlangt onder andere benaderbaarheid en eerlijk en ethisch handelen van directie en management. Een 100% score op deze stellingen bekrachtigt onze visie dat leiderschap en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.'

Thuisgevoel

'Het opnieuw behalen van deze erkenning maakt ons bijzonder trots. We hebben twee uitdagende jaren achter de rug, waarin het ook lastig was om persoonlijk met elkaar in verbinding te blijven. Functioneel samenwerken is technisch goed te faciliteren, maar warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit, zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%. Al onze medewerkers ervaren een veilige werkomgeving en het familiegevoel wordt beoordeeld met 93%, een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich bij ons veilig en thuis voelen', aldus Jertske van Voorthuizen, Manager HR & Cultuur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!