Back Back Nieuws

Onduidelijkheid en onwetendheid Werkkostenregeling 2015

21 november 2014
Kalenderjaar 2015 zal in het teken staan van de nieuwe werkkostenregeling (WKR), deze regeling zorgt voor verandering en eist een andere kijk op zaken. Wat opvalt is dat er landelijk nog steeds veel onduidelijkheid en onwetendheid heerst wat betreft de WKR die gaat gelden vanaf 1 januari 2015.

Het is van groot belang dat de WKR op de juiste manier wordt benaderd en uitgevoerd.  Op het moment dat men inhoudelijk goed onderlegd is om de juiste invulling te geven aan de WKR zijn er tal van interessante mogelijkheden te noemen voor onder andere de invulling van de bedrijfs- en personeelsevenementen. Hierbij is het echter wel van belang dat betrokken partijen beschikken over juiste en complete informatie.

Juist om deze rede heeft Marquis-evenementen.nl de MarquisDienst in het leven geroepen. Deze dienst heeft in hoofdzaak een dienstverlenende functie en bestaat uit; enerzijds een rekenmodule die makkelijk en snel een uitkomst biedt wat betreft de ‘vrije ruimte’ (budget per werknemer/jaar), anderzijds vindt u hier makkelijk en snel alle relevante informatie terug over de WKR. De meerwaarde van de MarquisDienst werd onlangs nog benadrukt door dé landelijke branchevereniging IDEA, die extra aandacht gaf aan de MarquisDienst door het uitlichten van deze dienst naar al hun leden en volgers.

Hierbij is het raadzaam en zinvol om inhoudelijk goed op de hoogte te zijn wat betreft deze regeling. Een helder, inzichtelijk maar tevens goed creatief beleid is belangrijker als ooit te voren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!