Back Back Nieuws

Ondernemersgala: 230.000 euro voor War Child

30 maart 2010
Op het Ondernemersgala Den Haag 2010 is ruim 230.000 euro opgehaald voor War Child. War Child-ambassadeur Marco Borsato en de zes Haagse War Child City-ambassadeurs ontvingen zaterdagavond 27 maart een cheque van wethouder Frits Huffnagel en galavoorzitter Wilbert Stolte. Het geldbedrag werd bijeengebracht uit de opbrengsten van een speciale veiling voor War Child en de verkoop van plaatsen aan de tafels in het Atrium van het Haagse Stadhuis.

Jubileum
Het Ondernemersgala vierde zijn vijfjarig bestaan met circa zeshonderd Haagse ondernemers die een vijf gangen diner en optredens van onder meer DI-RECT kregen. Het diner werd dit jaar ontworpen door de Haagse topkoks Cees Helder, Paul Fagel, Ruben van Dieten, Pierre Wind, Erik Tas en Nicolas Belot. Taat & de Regt, één van de hoofdsponsors van het Ondernemersgala, heeft samen met de topkoks en studenten van het ROC Mondriaan de culinaire invulling tot in de puntjes verzorgt.

War Child City
Sinds september 2009 is Den Haag War Child City. De stad zet zich gedurende een jaar op diverse manieren in voor War Child. Een groot aantal activiteiten wordt ondersteund door Haagse media- en bedrijfspartners en zes bekende Haagse ambassadeurs: Tim Akkerman, Lex Immers, Jessica Mendels, Soumiya Abalhaya, Dennis Weening en Pierre Wind.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!