Back Back Nieuws

ONCE verwelkomt nieuwe bestuursvoorzitter

15 april 2016
Begin deze week vond de Algemene Leden Vergadering van ONCE (Officieel Netwerk Catering & Events) plaats. Naast de gebruikelijke zaken heeft er ook een bestuurswissel plaatsgevonden.
 
De huidige voorzitter van ONCE, Wim Wiersma, heeft 5 jaar aan het roer gestaan van dit enerverende netwerk. Wim is benoemd als voorzitter op 25 januari 2011. Binnen het bestuur van ONCE heeft Wim veel betekend voor de groei en ontwikkeling. Een aantal van de hoogtepunten die hij heeft mogen aansturen zijn het 10-jarig bestaan van NVEP in december 2011, de verandering van NVEP naar ONCE in april 2012 en het ‘ONCE in a Year Event' tijdens de Gastronomie beurs in Utrecht, in november 2013. De leden hebben Wim bedankt voor zijn inzet en het luisterend oor, welke hij heeft geboden gedurende de jaren van het voorzitterschap.
 
Michiel Meier Mattern
Vanaf 12 april 2016 is Michiel Meier Mattern officieel toegetreden in de voorzittersfunctie. Michiel heeft is vastberaden ONCE naar een hoger niveau te tillen. Hij is een expert op het gebied van Food & Hospitality, en heeft gewerkt voor onder andere; KLM Catering, Holland Casino en Bacardi Martini. De laatste 13 jaar heeft hij gefungeerd als DGA van Farm Fresh.

Michiel heeft de wens om ONCE uit te bouwen tot een mooi en solide bouwwerk, met vele functionaliteiten. Met name het versterken van de onderlinge samenwerking tussen de cateraars en de Preferred Partners, staat hoog in het vaandel. De leden van ONCE zijn blij Michiel te mogen verwelkomen als voorzitter en hebben al het vertrouwen in hem, en zijn doel om ONCE naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn zij Wim dankbaar voor zijn inzet en steun van de afgelopen jaren, en wensen hem al het goede in de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!