Back Back Nieuws

Omnivents viert haar 10-jarig bestaan

20 maart 2013
Avontuurlijk evenementenbureau Omnivents bestaat op 01 april 2013 precies 10 jaar. Dit wordt groots gevierd met een jubileumfeest op evenementenlocatie Watergoed te Valburg. Directeuren Jouke van Dijk en Joost Frijlink openen het jubileumfeest om 13.00 uur.

Alle mooie dingen komen begin april samen. Het begin van de lente, de opening van het zomerseizoen op evenementenlocatie Watergoed de Leijgraaf en dit jaar als bonus: het jubileum van Omnivents.

Vele veranderingen
‘Op 1 april 2013 staan we stil bij de vele veranderingen die Omnivents de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Nieuwe activiteiten als het klimpark maar ook de thuisbasis van Omnivents, Watergoed, is in de loop der jaren veranderd. Op het 10-jarig jubileum willen wij relaties van Omnivents de gelegenheid om de locatie te bekijken, activiteiten uit te proberen en te genieten van een feestje met heerlijke hapjes en drankjes. Tevens zien wij het jubileumfeest als een gelegenheid om nieuwe personen te ontmoeten. Iedereen is welkom om deze bijzondere dag met ons te vieren’, aldus Jouke van Dijk.

Aanmelden voor de jubileumdag is gratis. Dit kan via de website van Omnivents.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!