Back Back Nieuws

OMNIVENTS viert 5-jarig bestaan

02 april 2008

Evenementenorganisatie OMNIVENTS vierde 1 april zijn 5-jarig bestaan. Honderd relaties werden ontvangen op evenementenlocatie WaterGoed! , de thuisbasis in Valburg.

Ga naar de 8 foto'sEr werden een aantal nieuwe activiteiten aangeboden zoals Driving Discovery op Timberbridge en side slope, 4x4 Challenge: terreinrijden met Land Rover Defender op Off Road Track en Quad Sport Experience met de nieuwste Yamaha 350cc quads.

Na deze spectaculaire momenten werd een speciaal menu geserveerd door de nieuwe chef-kok van WaterGoed!. De gasten konden een kijkje nemen in de gerenoveerde boerderij, kapschuur en het nieuw ingerichte strandpaviljoen.

In de afgelopen 5 jaar is er veel gebeurd. OMNIVENTS is in 2006 verhuisd van Arnhem naar Valburg. In 2007 werd het TüV-certificaat als lid van de VeBON verkregen. De organisatie is inmiddels gegroeid naar 10 vaste medewerkers die samen met ca. 60 oproepkrachten jaarlijks ca. 800 groepen van 10 – 2000 deelnemers ontvangen. De specialiteiten op het gebied van Adventure, Off Road en Sport & Spel blijven ook in de toekomst centraal staan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!