Back Back Nieuws

Olympisch Stadion decor Gala Fonds Gehandicaptensport

09 juli 2008
In hét jaar van de Olympische en Paralympische spelen organiseert Fonds Gehandicaptensport op donderdag 30 oktober het jaarlijkse Nationaal Gala voor de gehandicaptensport, dat wederom plaatsvindt in het Olympisch Stadion in een heel bijzondere setting. Het Fonds stelt bedrijven in de gelegenheid om, daags na het Nationaal Gala, gebruik te maken van deze bijzondere locatie en de bijbehorende entourage.

Het Olympisch Stadion wordt gezien als het icoon van de Nederlandse Sport. De enige Olympische grond van Nederland is sinds 2000 uitgegroeid tot een multifunctionele locatie.
De Boer, internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, bouwt voor deze gelegenheid een geheel transparante tentaccommodatie op de middenstip in het Olympisch Stadion waardoor de gasten zich letterlijk een avond ‘onder de sterren’ bevinden.

Dechesne & Boertje, eventmarketing bureau, verzorgt het verrassende concept en de organisatie van het gala. Haine AV Productions zal de gasten kippenvel bezorgen met hun perfecte uitvoering van licht, geluid- en beeld. Maître Frédéric, catering organisatie, zal door middel van pure smaken van hoge kwaliteit het gala culinair en decoratief verzorgen.

Met de opbrengst van het Gala financiert Fonds Gehandicaptensport jaarlijks vele projecten en evenementen om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Dankzij de samenwerking met haar suppliers stelt het Fonds bedrijven in de gelegenheid om, daags na het Nationaal Gala, gebruik te maken van deze bijzondere locatie en de bijbehorende entourage. Dat betekent dat u op 31 oktober of op 1 november uw eigen evenement kunt organiseren in het Olympisch Stadion terwijl de aankleding reeds verzorgd is. Uiteraard gelden voor deze mogelijkheid zeer interessante tarieven.

Daarbij steunt u niet alleen het Olympisch Stadion en de gehandicaptensport, maar bent u direct hoofdsponsor van het Nationaal Gala voor de gehandicaptensport 2008. Dit heeft als bijkomend element dat uw organisatie bij alle (pers)berichten betreffende het Nationaal Gala als hoofdsponsor wordt vermeld, daarmee een extra impuls genererend voor uw bedrijfsuitstraling.

Hebt u interesse in deze unieke locatie, dan kunt u contact opnemen met Fonds Gehandicaptensport, Anja Dusschooten of Sabine Boere, telefoon: 030 – 659 73 20 of email: a.dusschooten@fondsgehandicaptensport.nl, s.boere@fondsgehandicaptensport.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!