Back Back Nieuws

Oldtimers in het zonnetje bij Autotron Rosmalen

08 augustus 2014
Oldtimers. Daar draait het allemaal om bij Autotron Rosmalen in het weekend van 16 en 17 augustus 2014. Dan vindt de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan  de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers aan iedereen te showen.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres. Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!