Back Back Nieuws

Oldtimers en Airbrushen in Autotron Rosmalen

05 januari 2015
Oldtimers met twee wielen zijn op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 te bewonderen bij de Libéma locatie Autotron Rosmalen. Dan vindt namelijk weer de Internationale Oldtimerbeurs voor motoren, bromfietsen en fietsen plaats. Tegelijkertijd wordt ook de grootste airbrushshow van Europa gehouden met deelname van meer dan 65 kunstenaars.

Airbrushing is als kunstvorm is populair geworden in de wereld van het auto- en motor-customizen. Naast het personaliseren van voertuigen zijn er echter nog tal van airbrushdisciplines. Ook die worden komend weekeinde gepresenteerd in het Autotron: portretkunst, custom paint, decoreren en ga zo maar door.

Live-acts
Vijfenzestig internationale kunstenaars laten in Rosmalen zien wat ze kunnen. Zij exposeren hun werk, maar zullen tijdens live-acts ook nieuw werk creëren. Ook zijn er gespecialiseerde standhouders die airbrush-materialen aanbieden. De airbrushshow is te vinden op de eerste verdieping van het Autotron.

Tweewielers
Bij Autotron Rosmalen kan er komend weekeinde verder genoten worden van motoren, bromfietsen en fietsen van weleer. Liefhebbers en verzamelaars van klassieke tweewielers ontmoeten elkaar tijdens de beurs te midden van alle pracht en praal. Daarnaast hebben 35 clubs zich aangemeld om hun mooiste exemplaren te tonen: zij vullen daarmee het hele Eventron.

Foto: organisatie Airbrushshow

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!