Back Back Nieuws

Okura Hotel lanceert nieuw jetlag programma

23 september 2010
Hotel Okura Amsterdam lanceert op 13 oktober in het kader van de Oktober Kennismaand een vernieuwd jetlag programma. Deze lancering gaat gepaard met twee wetenschappelijke evenementen. Van 13 t/m 15 oktober geeft het hotel frequente reizigers de mogelijkheid het jetlag programma kosteloos te ervaren. Op zondag 17 oktober is er in het hotel een lezing van Slaaponderzoeker Eus van Someren. Hij licht toe waar je exact last van hebt bij een jetlag en vooral, hoe je er zo snel mogelijk van af komt.

 

Okura’s jetlag programma is erop gericht om de effecten van de jetlag te verminderen door middel van een uitgebalanceerd programma van licht, voeding, in- en ontspanning. Vanaf 13 t/m 15 oktober laat het hotel de werking van dit programma zien tijdens de JetLag Experience. Gasten die op 13 oktober hinder ondervinden van een jetlag komen in aanmerking om aan deze experience deel te nemen.

 

Op 17 oktober licht slaaponderzoeker Eus van Someren, van het NIN alle aspecten toe die met de jetlag te maken hebben. Zo komt de werking van de biologische klok aan bod en het belang van een goede nachtrust. Maar ook het fenomeen op zich, of je de effecten kunt verminderen en op welke wijze, zijn belangrijke onderdelen van zijn presentatie. Hij sluit af met tips over hoe je je nachtrust kunt optimaliseren en daardoor de volgende dag het best kunt presteren. Bijwonen van de lezing is kosteloos. Reserveren is noodzakelijk en kan via tongsang@okura.nl. Vanaf 18 oktober is het vernieuwde jetlag programma voor de gasten van Hotel Okura Amsterdam dagelijks te reserveren.

 

Over Oktober KennismaandHet landelijk evenement Oktober Kennismaand biedt een kijkje in de wereld van wetenschap en technologie. Talloze (onderzoeks)instellingen, bedrijven, universiteiten, science centra en sterrenwachten openen tijdens deze maand hun deuren. Dit evenement wordt dit jaar voor de 25e maal georganiseerd. Het gehele programma is terug te vinden op oktoberkennismaand.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!