Okura is ‘beste zakenhotel van Nederland’Okura is ‘beste zakenhotel van Nederland’
Back Back Nieuws

Okura is ‘beste zakenhotel van Nederland’

11 juli 2018

Hotel Okura Amsterdam is uitgeroepen tot ‘2018 Netherlands’ Leading Business Hotel’ door de organisatie van World Travel Awards. World Travel Awards werd in 1993 opgericht om excellentie in alle belangrijke sectoren van de reis-, toerisme- en horecabranche te erkennen en belonen en wordt wereldwijd erkent als kenmerk van uitmuntendheid. De benoeming komt tot stand door zowel stemmen van reizigers als van professionals uit de branche. Door deze bekroning mag Hotel Okura Amsterdam zich een jaar lang beste zakenhotel van Nederland noemen.

Emmy Stoel, General Manager, is trots: 'Door continue te blijven vernieuwen zorgen we ervoor dat Hotel Okura Amsterdam een vooraanstaand hotel blijft. We bieden onze zakelijke gasten een uniek en compleet verblijf. Dankzij de grote keuze in verschillende door Michelin onderscheiden restaurants, twee bars en 19 vergaderzalen kunnen we iedere gast in zijn of haar specifieke wensen voorzien. Nagomi Spa & Health biedt mogelijkheden voor in- en ontspanning en de kookstudio, Executive Lounge en het panoramische uitzicht over de stad maken de beleving compleet.' De renovatie aan de executive kamers die momenteel plaatsvindt, weerspiegelt de filosofie van het Vijfsterren Superior hotel: continue verbeteren en investeren in het product om optimale faciliteiten en service voor gasten te garanderen.

Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is lid van The Leading Hotels of the World en onderdeel van een internationale keten met wereldwijd meer dan 80 luxe hotels, bestaande uit Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Okura-groep in Europa en beschikt over 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten hoogstaande hotelaccommodatie, culinaire verwennerij met keuze uit vier restaurants met een Michelin-onderscheiding en ultramoderne spa-faciliteiten. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van belangrijke toeristische attracties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!