Back Back Nieuws

OCEANDIVA zet koers naar vakbeurs Best of Events

05 januari 2011
Dat de globalisering voor de live communicatiebranche niet stopt, is bekend bij OCEANDIVA. Sinds 2008 stort OCEANDIVA zich vanuit de haven van Düsseldorf op de Duitse markt.

 

De koers naar Best Of Events op 19 en 20 januari in Dortmund is dan ook gezet. Best of Events is de toonaangevende internationale vakbeurs voor business communication, live marketing en de evenementenbranche.

 

Ontmoeting met de doelgroep

Best of Events is voor het Nederlandse bedrijf het ideale platform om de dialoog aan te gaan met leveranciers, partners en klanten. Vooral het contact met de doelgroep is uiterst belangrijk, vertelt directeur Edwin Petersen: 'Veel eventplanners hebben geen idee wat de mogelijkheden zijn van de drie multifunctionele schepen en hoe sterk wij zijn in de bereikbaarheid van een evenement. Daarom zijn de ontmoetingen met de doelgroep zeer belangrijk voor ons.'

 

Flexibele benadering

Beursorganisator Bea Nöhre van de CC Corporate Communications GmbH is blij met de deelname van OCEANDIVAuit Nederland. 'Al vele jaren hebben wij herhaaldelijk exposanten uit Nederland.We ervaren de enthousiasme en flexibele benadering van onze Nederlandse collega's als een verrijking voor deze toonaangevende vakbeurs', aldus Nöhre.

 

OCEANDIVA staat op de beurs Best of Events in Hall 4 op stand C44.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!