Back Back Nieuws

OCEANDIVA Original mainstage tijdens IJAZZ

26 juni 2008
OCEANDIVA Original fungeerde het afgelopen weekeinde als mainstage van IJAZZ, het eerste meerdaagse jazz festival van Amsterdam. IJAZZ bood met de ijzersterke line-up en gratis toegang tot de optredens een zeer vermakelijk programma voor jong en oud uit Amsterdam en ver daarbuiten.

Op het buitendek van het 86 meter lange schip bevond zich het hoofdpodium waar optredens van o.a. Hans Dulfer en Trijntje Oosterhuis plaatsvonden en door duizenden toeschouwers vanaf de kade gevolgd werden. Binnen was een VIP-locatie ingericht voor de sponsors en partners van dit nieuwe initiatief en vond de afterparty plaats.

Op het grootste schip van de OCEANDIVA-vloot hebben reeds talloze soorten events plaats gevonden, waaronder productlanceringen, galadiners en modeshows compleet met wakeboard-shows rondom de drijvende locatie. Tijdens IJAZZ is aangetoond dat het schip zeer functioneel is in te zetten als floating podium en op tientallen plaatsen in Nederland, België en Duitsland kan aanleggen als verrassende stage voor festivals of concerten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!