Back Back Nieuws

Oceandiva opent evenementenschip maand eerder

28 januari 2008
Het tweede schip waarmee OCEANDIVA haar vloot uitbreidt, zal in tegenstelling tot eerdere berichten al op 1 maart in de vaart genomen worden. Eerder zou het kleinere zusje van OCEANDIVA Original, genaamd OCEANDIVA Futura, op 1 april 2008 operationeel zijn. Door de grote belangstelling voor de locatie is extra personeel ingezet om de bouw een maand eerder af te ronden.

De OCEANDIVA Futura zal de kenmerkende en verrassende OCEANDIVA-stijl krijgen. Het schip kan tot 600 gasten ontvangen op haar 60 meter lengte en bijna 12 meter breedte. Ook deze locatie, met drie zalen en een buitendek, is flexibel in te delen. De enorme glazen wanden bieden uitzicht op de omgeving. De nieuwe aanwinst kan een groter aantal ligplaatsen aandoen. Alkmaar en Sneek bijvoorbeeld, maar ook Bonn, Koblenz, Frankfurt en Basel in Duitsland.

De vaste ligplaats van OCEANDIVA Futura is Keulen (Duitsland) en zal gedurende drie periodes per jaar in Nederland en België te boeken zijn. Gedurende de openingsmaanden voor de Nederlandse en Belgische markt, maart en april 2008, is het schip in te zetten in ligplaatsen tussen Harlingen en Brussel.

Tevens is 1 september j.l. OCEANDIVA Deutschland geopend. Vanuit dit filiaal zullen de events in Duitsland georganiseerd worden en worden de huidige filialen in Nederland en België aangevuld met een derde agentschap. Het bedrijf wil met haar groeiende vloot en een groter aantal internationale kantoren een bredere doelgroep bedienen over een grotere geografische oppervlakte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!