Back Back Nieuws

OCEANDIVA en TSC kijken uit naar succesvolle samenwerking

09 april 2013
Feestelijk werd er vrijdag, voorafgaand aan de 3-maandelijkse ONZEBORREL van OCEANDIVA, getoast op de nieuwe samenwerking tussen OCEANDIVA en The Security Company (TSC). Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA en Richard van Vught, senior accountmanager TSC hieven samen het glas. Hiermee is The Security Company vaste partner voor beveiligings- en servicediensten voor de evenementen van OCEANDIVA in Nederland.

OCEANDIVA biedt met haar varende evenementenlocaties mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen van 50 tot 1.500 gasten in Duitsland, Nederland en België. In Nederland ontvangt OCEANDIVA haar gasten op twee schepen; de OCEANDIVA Original en de OCEANDIVA Futura.

10-jarig jubileum
Onlangs vierde OCEANDIVA groots haar 10-jarig jubileum, samen met Eventex, als afsluiter van de eerste beursdag van Event13. TSC maakte hierbij haar debuut als partner en zorgde voor de veiligheid tijdens het feest op de OCEANDIVA Futura.

Met name door de flexibiliteit, kwaliteit en bereikbaarheid van de varende evenementlocaties, ontving OCEANDIVA onlangs de Location Award 2012. TSC is er trots op OCEANDIVA als partner te mogen verwelkomen en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

Foto: Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA en Richard van Vught, senior accountmanager TSC.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!