The Ocean Cleanup's Joost Dubois ontvangt lintjeThe Ocean Cleanup's Joost Dubois ontvangt lintje
Back Back Nieuws

The Ocean Cleanup's Joost Dubois ontvangt lintje

22 januari 2020

The Ocean Cleanup-communicatieman Joost Dubois ontving onlangs een Lintje voor Live. Deze onderscheiding voor baanbrekende livecommunicatie wordt toegekend door branchevereniging IDEA.

Geloof in livecommunicatie

Officieel is Joost Dubois Head of Communications bij The Ocean Cleanup, de non-profit van Boyan Slat die met visionaire techniek de plastic soep uit onze zeeën, en inmiddels ook rivieren, vist. Maar zelf noemt Joost zich liever ‘chief storytelling’. Om het verhaal van The Ocean Cleanup mondiaal over het voetlicht te krijgen, maakt hij met veel succes gebruik van events. ‘Joost gelooft in livecommunicatie’, aldus Maarten Schram van IDEA. ‘Op cruciale momenten zet hij events in om de missie en initiatieven van Ocean Cleanup te verspreiden. Daar slaagt hij geweldig in en zijn visie en vakmanschap belonen wij met een Lintje voor Live.’

Over Lintje voor Live

Lintje voor Live is dé onderscheiding op het gebied van livecommunicatie. Branchevereniging IDEA kent de prijs onregelmatig en zeer selectief toe aan individuen of initiatieven die live op baanbrekende wijze in de etalage zetten. Lintje voor Live kent geen periodieke cyclus, jury’s of case presentaties. Het is een oprechte hommage aan vakmanschap, gegeven vanuit de branche en toegekend door IDEA.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!