Obstacle Run 4 MIND 26 mei 2024Obstacle Run 4 MIND 26 mei 2024
Back Back Nieuws

Obstacle Run 4 MIND 26 mei 2024

26 maart 2024

Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze 'obstakels' - met of zonder hulp - te overwinnen. Door uitdagingen aan te gaan kun je leren en wordt je vaak sterker. MIND organiseert op 26 mei een obstacle run om donaties op te halen voor mensen die worstelen met hun psychische gezondheid en hierbij hulp en steun nodig hebben. 

Het vergt moed en doorzettingsvermogen om obstakels aan te gaan. Dus hoe mooi is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en daarmee donaties op te halen voor MIND! Zodat MIND mensen die dat nodig hebben een helpende hand kunnen reiken. Iedereen die meedoet en daarmee donaties ophaalt voor MIND kan rekenen op een mooi T-shirt en een extra medaille van MIND!

Hoe werkt het?

1) Koop een ticket voor de Down Under Obstacle Run (downunderrun.nl)
Dit doe je door op de button 'Doe mee' te klikken en de gewenste afstand & het aantal tickets te selecteren. Koop zo snel mogelijk jouw tickets, zodat je van een plek verzekerd bent!

2) Maak jouw eigen sponsorpagina aan
Zodra je een ticket hebt, kun je in 5 minuten jouw eigen sponsorpagina maken. Vul je motivatie in, waarom je het belangrijk vindt om donaties op te halen voor MIND. Voeg een (paar) leuke foto('s) van jezelf toe om je pagina meer persoonlijk te maken, want dat helpt enorm om donaties te krijgen van de mensen in jouw netwerk!

3) Deel jouw sponsorpagina
Deel jouw stoere actie met zoveel mogelijk mensen die je kent en vraag iedereen om jouw sportieve actie voor MIND te steunen!

Lokatie en tijd

De Down Under Obstacle Run 4 MIND vindt plaats op Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein en de start is op zondag 26 mei om 11:45 uur.

Over MIND

De missie van MIND is een samenleving waarin we psychische gezondheid koesteren, daarin investeren en alles doen om onnodig psychisch leed te voorkomen. Iedereen die nu of in de toekomst te maken heeft met psychisch leed moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. Alle donaties worden hiervoor ingezet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!