Back Back Nieuws

O is 4 organiseert personeelsfeest voor 3.000 m/v

11 juni 2009
Tijdens twee avonden in mei vond het grootse Servex personeelsevenement plaats, wat 2x per 3 jaar wordt georganiseerd om de medewerkers te bedanken voor hun inzet. Dit jaar was het event een “ride” door verschillende muziekstijlen: Servex Music Ride 2009. Het feest vond plaats in en rondom de Gashouder en de WesterLiefde op het Westergasterrein in Amsterdam. Servex is een dochteronderneming van NS en exploiteert horeca- en retailformules op de stations.

 


Medewerkers van alle 23 formules reisden per trein uit het hele land richting station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier werden zij met pendelbussen naar de locatie gebracht, alwaar hen een groots feest te wachten stond. Een avond met een grote diversiteit aan vermaak voor een divers publiek: dance in de ‘ServexDome’, Hollandse hits in het ‘HollandHouse’ en interactief entertainment, zoals de Stille Disco en een zweefmolen op het ‘Theaterplein’. Grote namen zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Gerard Joling, Wolter Kroes en DJ Roog traden op.

 

Enthousiaste feestcommissie

O is 4 creating effective events verzorgde de avonden in samenwerking met een enthousiaste feestcommissie vanuit Servex en partners als Grand Catering, Heuvelman Sound & Vision, Improve en Epiqurus Agency. Een zeer geslaagd  evenement voor ruim 3000 gasten.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!