Back Back Nieuws

Nu ook vergaderarrangementen voor kleine groepen in de Flint

30 mei 2015
De Flint in Amersfoort is al jaren een bekende vergader- en congreslocatie voor grote groepen, maar nieuw in de Flint zijn vergaderarrangementen voor kleine groepen. Er zijn complete arrangementen voor hele en halve dagen. De vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 100 personen. Daarnaast worden ook workshops aangeboden. Denk hierbij aan het schrijven van een script een rondleiding theatertechniek, een kijkje achter de schermen of een spoedcursus humor.

Kosten?
Voor € 25,00 per persoon huur je voor 4 uur een zaal met gewenste setting. Inclusief in de prijs is het gebruik van een beamer, projectiescherm, geluid set, 2 microfoons, flipover, registratiebalie en onbewaakte garderobe. Tevens inclusief in de prijs is een ontvangst met koffie en een ochtendpauze met koffie, thee en fris en een assortiment zoetigheden. Water en vergadermintjes staan voor je klaar in de zaal.

Meer tijd nodig?
Voor € 49,50 per persoon huur je een zaal met gewenste setting voor 8 uur inclusief apparatuur. Behalve een ontvangst en een koffiepauze wordt er ook een middagpauze en een lunchbuffet geregeld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!