Back Back Nieuws

NRC Media organiseert debat Insight Live in De Nieuwe Liefde

16 juni 2014
NRC Media organiseert donderdag 19 juni het debat Insight Live in De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Insight Live is het marketingevent waarbij gasten het debat aan kunnen gaan met visionairs en branchegenoten en inzicht krijgen in het bereiken en behouden van hun doelgroep.

Insight Live geeft verdieping en betekenis aan  de Insights die NRC Media jaarlijks publiceert. Per branche (Luxury & Lifestyle, Financiële Dienstverlening en Kunst & Cultuur) worden de gasten meegenomen in de trends en ontwikkelingen, relevante cijfers en feiten.

Na een plenaire opening in de Grote Zaal van De Nieuwe Liefde – waar onder meer hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch zijn visie geeft op de mediabranche – zijn er drie parallelsessies waarin er per branche dieper ingegaan wordt op de trends, doelgroepachtergronden en feiten & cijfers. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel in de Foyer.

Deelname aan dit event is gratis. Beslissers op het gebied van marketing(communicatie) en media binnen de genoemde branches worden uitgenodigd zich aan te melden. Dat kan via de website.

Foto: Grote zaal van De Nieuwe Liefde

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!