Now recording… LIVE LIVE LIVENow recording… LIVE LIVE LIVE
Back Back Nieuws

Now recording… LIVE LIVE LIVE

19 november 2020

Vanmiddag 15:00 gaan we LIVE met de allereerste uitzending van LIVE LIVE LIVE: dé podcast voor de evenementenbranche! Achter de schermen zijn we - samen met HD Rent - hard bezig om alles te finetunen. De podcast is LIVE te beluisteren via de speciale LIVE LIVE LIVE podcastpagina en na de uitzending via Spotify. Schakel jij straks ook in?

Claudia Wehmeijer en Pieter Lubberts

Als eerste gasten schuiven vandaag Claudia Wehmeijer van Amsterdam Convention Bureau en Pieter Lubberts van Backbone International/Fieldlab aan. We praten onder andere over de nieuwste ontwikkelingen binnen Fieldlab en de plannen voor 2020/2021.

Robert Buisman en Max Pinas

In het tweede blokje spreken we met Robert Buisman van Nomobo en Max Pinas van Dept Agency. Zij vertellen uitgebreid hoe zij hun weg hebben gevonden in het organiseren van hybride en virtuele evenementen en nemen ons mee langs een aantal hoogtepunten.

Prangende vraag?

De podcast is te beluisteren via de speciale LIVE LIVE LIVE podcastpagina en na de uitzending via Spotify. Vragen insturen kan zowel nu als tijdens de uitzending. Zit jij te luisteren en heb je een prangende vraag? Stuur hem in, laat even weten van wie je graag een antwoord zou willen horen en wij stellen hem aan Claudia, Pieter, Max of Robert!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!