Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Seats2Meet openen bijzondere werkplekNovotel Amsterdam Schiphol Airport en Seats2Meet openen bijzondere werkplek
Back Back Nieuws

Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Seats2Meet openen bijzondere werkplek

13 april 2018

Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Seats2Meet creëren een bijzondere plek waar mensen kunnen werken in ruil voor sociaal kapitaal. Het biedt de mogelijkheid aan werknemers van de omliggende bedrijven om collega's uit andere branches te ontmoeten en samen te werken aan vraagstukken ofwel thema's op een inspirerende locatie. Verschillende disciplines komen samen wat zorgt voor toenemende samenwerking tussen lokale en regionale intrapreneurs, expats en ondernemers. De nieuwe werkplek zal dinsdag 17 april officieel worden geopend in Novotel Amsterdam Schiphol Airport in bijzijn van Wethouder Adam Elzakalai.

Betekenisvolle economie

Amsterdam Novotel Schiphol Airport, Seats2Meet en initiatiefnemer Ground8 maken met deze bijzondere werkplek kennisdeling mogelijk en stimuleren hiermee een betekenisvolle economie. Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: 'Naast leisure zetten wij ons ook actief in voor de zakelijke markt. Daarin zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om mensen met elkaar in contact te kunnen brengen. Dit concept van Seats2Meet en Ground8 is zó sterk en goed doordacht, dat wij trots zijn een klein stukje van ons hotel hiervoor beschikbaar te stellen.'

De motor voor de regionale economie

Met de Luchthaven Schiphol binnen de gemeentegrenzen vormt Haarlemmermeer een sterke motor voor de (regionale) economie. Daarnaast zijn er grotere en kleinere bedrijventerreinen in Haarlemmermeer gevestigd, zoals Park 20|20 nabij Hoofddorp. Novotel Amsterdam Schiphol Airport, gelegen achter het station van Hoofddorp, bevindt zich in het middelpunt van een commerciële en internationale omgeving en is zorgvuldig uitgekozen als locatie. Het hotel is niet alleen een prettige werkplek met laagdrempelig contact, het voorziet ook in de behoefte aan verdiepende kennissessies, netwerkevenementen en accelerators. Met de Seats2Meet werkplek bieden Novotel Amsterdam Schiphol Airport en initiatiefnemer Ground8 de mogelijkheid om innovatie en vernieuwing in deze regio tot bloei te laten komen.

Officiële opening

Dit verbindende initiatief wordt officieel geopend op dinsdag 17 april om 18:00 uur. Floris Licht, General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport zal hier de keuze voor het concept toelichten. Yvonne Haneman, grondlegger Ground8, vertelt over de visie en de programmering voor de komende 2 maanden. Ook wethouder Adam Elzakalai zal bij de opening aanwezig zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!