Back Back Nieuws

Noviteiten en interessante sprekers op Festivak in Antwerpen

18 november 2014
Festivak vindt 26 en 27 november a.s. plaats in de Waagnatie in Antwerpen (België). Inmiddels is Festivak uitgegroeid tot een belangrijke vakbeurs binnen de evenementenbranche en deze editie beloofd volgens de organisatie spectaculair te worden. Zo is de beursvloer uitgebreid met ruim 1.000 m2 en vindt er een inhoudelijk programma plaats in maar liefst 3 zalen. Toegang is (na registratie via de site) gratis.

Noviteiten op de beursvloer
Op de beursvloer tonen vele toonaangevende leveranciers hun noviteiten. Zo presenteert De Wit Events het intelligente cashless betaling-& toegangsregistratie systeem MyChip. Daarnaast wordt bijvoorbeeld de FestivalChair van 100% FSC gecertificeerd karton gepresenteerd en het inflatable stage van A.R.T.O. en Eustage. En wat dacht je van automaten die geschikt zijn voor breekmunten van bijvoorbeeld Euro Events?

Interessant lezingenprogramma
Tijdens Festivak geven sprekers een toelichting op belangrijke onderwerpen binnen de evenementenbranche. Zo organiseert Politeia uitgeverij 26 en 27 november een programma over voedselveiligheid, noodplanning & crisiscommunicatie, een multidisciplinaire aanpak en risicoanalyse.  Daarnaast spreken diverse experts over social media, mobiliteit & vervoer en wet & regelgeving. En wil je weten waar kansen liggen voor (muziek)evenementen in België? Bezoek dan de sessie van de Federatie Muziekfestivals in Vlaanderen (FMiV).  Als kers op de taart krijgt u praktijkverhalen van de events zelf, zoals Gentse Feesten en de Herdenking van WO1.

Benelux Event Awards
Tijdens Festivak wordt de eerste voorronde gehouden van de Benelux Event Awards (BEA). Tijdens deze voorronde presenteren de cases zich aan de jury. En het is voor bezoekers van Festivak mogelijk om enkele presentaties bij te wonen.

Brancheborrel
26 november organiseert Festivak een brancheborrel. Dit is een uitgelezen kans om je netwerk te versterken en uit te breiden. Als je aanwezig wilt zijn tijdens de brancheborrel dan dien je op 26 november voor 18.00 uur een polsbandje op te halen bij de informatiebalie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!