Back Back Achter de schermen

Nou mensen, wat vonden we ervan?

20 november 2007

Dit is een test. Tijdens het High Profile New Media Congres van gisteren heb ik natuurlijk hier en daar gepolst wat men (tot zover) van het congres vindt. En dan krijg je natuurlijk enthousiasme en opbouwende kritiek, zie hieronder. Maar dit is ook een test om te kijken of de aanwezigen na gisteren wat sneller reageren met hun mening over het evenement. Waardoor het een soort onderzoeksrapport wordt met kritiekpunten en aanbevelingen.

De enthousiaste reacties en complimenten wil ik hier daarom niet behandelen, maar vooral de kritiek, want nogmaals, dat hebben we van gisteren geleerd: je openstellen voor kritiek geeft je gratis informatie over hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Alvast bedankt doorvoor.

Kritiekpuntje 1.
De één op één gesprekken zijn niet helemaal één op één, maar met nog een ander persoon die zich hiervoor heeft ingeschreven. Zitten deze twee personen op een verschillend niveau, en zijn deze personen elkaars concurrenten, dan praat dat minder effectief. Meeliften op slimme vragen van de één kan remmend werken voor de ander.

Kritiekpuntje 2.
Jammer dat zo weinig van de behandelde toepassingen op het congres zelf niet is toegepast.

Kritiekpuntje 3.
Enkele van de workshops waren geen workshops te noemen maar bedrijfspresentaties. Sommigen waren te commercieel getint in de trant van ‘kom bij mij, en ik verbeter je service’.

Goed, dit waren er (maar) drie. Ik ga nergens van uit, maar stel het zeer op prijs als je je mening over het congres met mij en de eventgoegemeente wilt delen in het reactieveld hieronder.

Hartelijk dank alvast.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!