Nori Picnics: luxe gestylde picknick voor jouw event Nori Picnics: luxe gestylde picknick voor jouw event
Back Back Nieuws

Nori Picnics: luxe gestylde picknick voor jouw event

14 november 2022

Het vieren van je verjaardag, babyshower, een romantische date met je vriend(in) of inspirerende zakelijke meeting; sinds COVID lijken Nederlanders meer dan ooit bijzondere gelegenheden te willen vieren met vrienden, familie en collega’s. Voor wie dit echt out of the box en op een unieke manier wilt ervaren, kan dit nu ook doen door middel van een luxe gestylde picknick. 

Nee, je krijgt geen gevulde picknickmand mee, maar er wordt echt een complete picknicktafel inclusief servies, decoratie, kleedjes, poefjes en kussentjes opgebouwd en opgedekt door de dames van Nori Picnics. Geniet daarbij van een luxe charcuterie bord en een heerlijke fles Italiaanse wijn, geselecteerd door de vinoloog van het jaar. Gasten hoeven alleen maar aan te schuiven en te genieten, het opruimen laat je aan hen over. 

Buien-proof

Nu horen we je denken… het is toch helemaal geen picknick weer? 'Dat klopt', beamen Beau Karman en Malou Memelink, eigenaren, bedenkers én oprichters van Nori Picnics. 'Maar de luxe gestylde picknicks komen ook gewoon naar je toe, op je werk, in je woonkamer of op een andere locatie naar keuze. Daarnaast werkt wij zelf ook samen met verschillende locaties. En in de zomer, als het weer het toelaat, kun je uiteraard gewoon lekker picknicken in het park of strand waar dit is toegestaan.'

Persoonlijke touch

Wil je écht uitpakken, dan kun je eenvoudig diverse add-ons zoals een luxe taart, champagne, ballonversiering of fotograaf toevoegen om jouw luxe picknick experience nog persoonlijker te maken. 

'Het creëren van een bijzondere ervaring, mensen samenbrengen en het volledig ontzorgen van hun gasten is waarvoor wij het allemaal doen', vertellen Beau en Malou enthousiast. 'De picknicktafel is zelfs op hoogte verstelbaar waardoor het ook mogelijk is om te picknicken aan een 'normale' hoge tafel met stoelen. Dit maakt het voor jong en oud toegankelijk. In Amerika en Australië is het al een grote hype, Nederland are you also ready?'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!