Noorderparkfestival: voor en door NoordNoorderparkfestival: voor en door Noord
Back Back Nieuws

Noorderparkfestival: voor en door Noord

10 juli 2019

Op zondag 8 september komt het Noorderparkfestival terug met een stampvol programma voor en door Noord. Het Noorderparkfestival is een gratis cultureel festival voor en door bewoners, organisaties en ondernemers uit Amsterdam Noord.

Om 12:00 uur opent het festival met het officiële startschot van de 1000 van het Noorderpark. De (hard)loop run van Amsterdam Noord voor iedereen die kan rennen, lopen of rollen! Er kan gedanst worden bij de ouderwets gezellige disco van het Danspaleis en het meespeelcircus van Circus Kristal leidt iedereen, jong en oud, op tot ware circusartiest.

Spetterende optredens

Op het Tolhuistuinpodium staan de muzikanten uit Noord klaar met spetterende optredens. Het grasveld wordt omgetoverd tot activiteitenveld met onder andere workshops van Noordjes Kinderkunst en het NDSM Kinderatelier. De Roze Tanker organiseert ook dit jaar weer 'North Dance Skills' voor alle jongeren uit Noord. Kortom een bomvol programma voor iedereen.

Wereldkeuken

Op de markt vertegenwoordigen de Noordse ondernemers alle verschillende wereldkeukens. Van Braziliaans tot Turks, van pannenkoeken tot curry. Ook cultureel en maatschappelijk Noord presenteren zich op deze markt.

Fotocredits > Carli Prins

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!