Back Back Nieuws

Noord-Holland Catering verzorgt culinaire invulling tijdens gala ISTA

28 maart 2011
Noord-Holland Catering verzorgt op vrijdag 8 april 2011 de opening van het ISTA hoofdkantoor in Den Haag en aansluitend het International Space Transport Gala in het Aviodrome Lelystad. Op deze dag wordt het 50-jarig bestaan van de bemande ruimtevaart feestelijk gevierd en tevens gekeken naar de mogelijkheden van de commerciële ruimtevaart wereldwijd.

 

Betrokken partij is trots

Noord-Holland Catering is trots om betrokken te zijn bij de organisatie van dit evenement dat start met de opening van het nieuwe ISTA hoofdkantoor in Den Haag. De ISTA is de internationale brancheorganisatie voor de commerciële lucht- en ruimtevaartindustrie. De officiële opening wordt verzorgd door Professor Meester Pieter van Vollenhoven.

 

Culinaire invulling

Aansluitend vindt het ISTA galadiner plaats in het Nationaal Luchtvaartpark Aviodrome te Lelystad. Ongeveer 150 genodigden van over de hele wereld worden samengebracht waarbij Noord-Holland Catering zorgt voor de culinaire invulling. Onder de genodigden voor het gala zijn vele internationale professionals uit de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!