NOC*NSF en Adecco zoeken 250 crewleden voor TeamNL Huis in ParijsNOC*NSF en Adecco zoeken 250 crewleden voor TeamNL Huis in Parijs
Back Back Nieuws

NOC*NSF en Adecco zoeken 250 crewleden voor TeamNL Huis in Parijs

09 februari 2024

De inschrijving is geopend voor enthousiaste sportliefhebbers die tijdens de Olympische Spelen van Parijs als vrijwilliger onderdeel willen zijn van de TeamNL Huis crew. Inschrijven kan tot en met 17 maart. Na de voorselectie door Adecco worden alle potentiële crewleden uitgenodigd voor de selectiedagen op 16 en 17 april op Papendal. Uiteindelijk worden 250 gelukkigen onderdeel van de crew in het TeamNL Huis in Parijs om daar een onvergetelijk avontuur te beleven.

Eerste TeamNL Huis van NOC*NSF en Sportcentrum Papendal

De exploitatie (zonder winstoogmerk) en inrichting van het TeamNL Huis in Parijs is tijdens de Olympische Spelen volledig in handen van NOC*NSF en Sportcentrum Papendal. Daarmee komt er voor het eerst sinds corona weer een fysieke plek waar sportfans samen met de sporters de Spelen kunnen beleven. Het TeamNL Huis in Tokio bleef in 2020 helaas gesloten door de corona-epidemie.

Het TeamNL Huis, dat wordt gevestigd in Le Zenith, een grote concertzaal in het Parijse Parc de la Villette, kan dagelijks 6.500 gasten ontvangen voor de traditionele feestelijke huldigingen van de TeamNL sporters. Daarnaast fungeert het huis als een ontmoetingsplaats waar sportliefhebbers kunnen genieten van live sportuitzendingen op grote schermen en vinden er gedurende de hele periode verschillende activiteiten en bijeenkomsten plaats.

Adecco, HR Supporter van het TeamNL Huis

Een onmisbare schakel in het TeamNL Huis is de Nederlandse crew. Deze gepassioneerde groep staat tijdens de Spelen elke dag klaar om fans en sporters te verwelkomen om ervoor te zorgen dat ze het TeamNL Huis ervaren als een warm 'thuis voor Oranje in Parijs’. Voor het werven, samenstellen en klaarstomen van de crew trekken NOC*NSF en Sportcentrum Papendal samen op met Adecco, HR Supporter van het TeamNL Huis. Adecco verzorgde in het verleden met succes de invulling van de crew voor het toenmalige Holland Heineken House in Rio de Janeiro en Pyeongchang.

Voor de invulling van de crew wordt gezocht naar vrijwilligers die bijdragen aan het samenbrengen van topsport en topsupport. Diverse rollen staan open, variërend van catering/horeca, keuken, logistiek, techniek tot hospitality. De minimumleeftijd van een crewlid is 18 jaar ten tijde van de start van de Olympische Spelen. De organisatie van het TeamNL Huis faciliteert reis, verblijf, kleding en eten en drinken voor de crew. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via adecco.nl/teamnl-huis en maken daarna automatisch deel uit van de selectieprocedure.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!