Back Back Nieuws

NL Conference 2011 daagt de branche uit met thema "..Bluf?"

01 maart 2011
MPI (Meeting Professionals International) brengt evenementenorganisatoren en hun toeleveranciers samen. Op bijeenkomsten en op online platforms delen de leden hun kennis. De NL Conference is het visitekaartje van de organisatie.

 

Editie 2011

Vorig jaar troffen ruim 350 meeting professionals elkaar in het RAI Elicium en werd daarmee het grootste meeting congres van Europa. De organisatoren van de vorige editie, [R]evolutie, hebben nog een jaartje bijgetekend. Op 11 april vindt editie 2011 plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ met als thema “…Bluf?”

 

Realiteit is maakbaar

Het thema “…Bluf?” daagt de branche uit om de werkelijkheid naar je hand te zetten. De realiteit is verrassend maakbaar. Zeker waar het om bijeenkomsten gaat. Hoe kun je deelnemers al in het voortraject beïnvloeden en uitdagen? Hoe kun je hen op een positieve manier manipuleren om ervoor te zorgen dat zij zich verbonden voelen? Hoe zorg je ervoor dat je de perfecte randvoorwaarden creëert voor je bijeenkomst? Wat kun je vooraf al doen om het resultaat van je bijeenkomst te verbeteren?

 

Inspirerende sprekers

“…Bluf?” biedt inspirerende top sprekers. Wereldkampioen Sharon Kroes gaat actief met de deelnemers aan de slag. Hij leert hen een argumentatielijn op te bouwen. Praktisch bij het overtuigen van (interne) opdrachtgevers en bij de deelnemerswerving. Hans Janssen is organisator van inspirerende seminars als “MBA in één dag”. Hij deelt een paar van zijn geheimen, ondermeer over het werven van betalende deelnemers.

 

Boeien en binden van je publiek

Oscar Kneppers is uitgever. Hij lanceerde EMERCE en Bright. Hij laat de parallel zien tussen uitgever en organisator, over het boeien en binden van je publiek. James Veenhof haalde de International Fashion Week naar Amsterdam. Wat startte met een idee en een beetje bluf, groeide uit tot een toonaangevend mode-evenement. Daan Roosegaarde won de Dutch Design Award. Hij maakt technische installaties, die de interactie aangaan met voorbijgangers. Zijn energieopwekkende dansvloer reist over de hele wereld.

 

Ruimte voor netwerken

De MPI NL Conference wordt georganiseerd door Xander Kranenburg (Live Solutions), Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory), Eveline Koeman (MCI), Stephen van Es (Rotterdam Marketing) en Martijn Veenstra (Golden Tulip Westduin).Naast het sprekersprogramma biedt de NL Conference vooral ruimte om te netwerken. Het Muziekgebouw aan ’t IJ is een prachtige locatie, die daartoe alle ruimte biedt.

 

Inschrijving

Inschrijven kan tot 12 maart met korting. Het congres is ook toegankelijk voor niet MPI-leden. Kijk voor meer informatie op www.nlconference.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!